Rólunk

A Kódolka Könyvelő és Számítéstechnikai Kft. szolgáltatási és tevékenységi körének bővítésével piaci részesedésének növelése és üzleti partnerei mind teljesebb körű, minőségi kiszolgálására törekszik.

Céljaink eléréséhez és vevőink elégedettségének elnyeréséhez fontos eszköznek tartjuk az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert bevezetését, működtetését és folyamatos fejlesztését Társaságunk minden tevékenységére.

Fő célkitűzésünknek tekintjük, hogy tevékenységünkkel vevőink megfogalmazott és látens igényeinek egyaránt maradéktalanul megfeleljünk. A minőséget úgy kezeljük, mint Társaságunk hosszú távú fennmaradásának és fejlődésének egyik meghatározó tényezőjét. A minőség jelentős szerepet játszik Társaságunk piaci versenyképességében. A jogi előírások betartását működésünk peremfeltételének tekintjük.

A cégvezetés elkötelezettséggel, személyes példamutatással és a szükséges erőforrások biztosításával áll a minőségi munkavégzés mellé.

Társaságunk súlyt fektet arra, hogy alkalmazottai magas szintű és naprakész ismeretekkel rendelkezzenek, ezért megköveteli és támogatja a folyamatos képzést és önképzést. Munkatársaink fejlődését rendszeresen értékeljük, szakmai kiválóságukat és magas szintű teljesítményüket elismerjük.

Beszállítóink kiválasztásakor kiemelten vizsgáljuk azokat a körülményeket, amelyek befolyásolhatják a közreműködésükkel érintett tevékenységünk minőségét. Elsősorban azokkal a beszállítókkal kívánunk hosszútávon együttműködni, akik azonosulnak minőségi célkitűzéseinkkel.Termékeinket, szolgáltatásainkat, minőségirányítási rendszerünket a vevői igények figyelembevételével, a vevői észrevételek visszacsatolásával, teljesítményünk mérésével és értékelésével tökéletesítjük.

Gondot fordítunk arra, hogy minőségpolitikánkat minden munkatársunk megértse, elfogadja és alkalmazza.